Momenteel zitten de jeugdtrainingen vol en is er geen capaciteit om nieuwe schutters te ontvangen

De kosten voor het lidmaatschap van Nimrod bedragen voor volwassenen voor 2023: EUR 143,- p.p. Dit is inclusief EUR 58,00 bondscontributie.
De kosten voor de jeugd zijn voor 2023: EUR 113,50 p.p (incl. EUR 29,00 bondscontributie)

Bij starten na 1 juli wordt de bondscontributie door de NHB gehalveerd. Bij lidmaatschap van meerdere gezinsleden wordt ook een kortingsstaffel toegepast. Als je het verenigingsdeel van de contributie bekijkt, dan zie je dat je zeer goedkoop toch twee keer in de week kunt trainen. Als je daarbij al onze activiteiten optelt, dan heb je voor weinig geld wel heel veel plezier.

Wij raden aan om niet te snel eigen materiaal aan te schaffen. Wij doen er alles aan als vereniging om je eerst het goede gevoel te laten krijgen met het materiaal (beschikbaar gesteld door de vereniging) en zo te bepalen welke lengte van de boog met welke treksterkte en type pijlen het beste bij je past. Na een afgewogen keuze gemaakt te hebben kun je een eigen uitrusting aan gaan schaffen. Een nieuwe set heb je al voor €200 compleet en kan oplopen tot €2500 voor het beste van het beste.  Echter bedenk dat de schutter bepaalt of het schot in de roos zit en niet het materiaal. Ook op internet wordt vaak tweedehands materiaal aangeboden, maar dan raden wij aan om iemand met kennis van zaken mee te laten kijken.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot het kennismaken, dan kun je die stellen in een mail aan: info@hbvnimrod.nl